• univerzalna skola zagreb 2015
  • banner skolski web fb
  • Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

banner iskaznice

Uncategorised

Održano je županijsko natjecanje u ATLETICI osnovnih škola za 5 i 6 razrede u kategoriji dječaka i djevojčica

U petak, 25.5.2018. održano je županijsko natjecanje u ATLETICI osnovnih škola za 5 i 6 razrede u kategoriji dječaka i djevojčica. U uzbudljivom i neizvjesnom natjecanju, tijesno, ali i zasluženo, OŠ Lučac je odnijela pobjedu u kategoriji dječaka, dok je kod djevojčica prvak OŠ Spinut. Čestitamo pobjedničkim školama, odnosno, učenicima i učenicama te profesorima te im želimo puno uspjeha na Državnom prvenstvu koje će biti od 3. do 6. lipnja 2018. godine u Vinkovcima.

Županijsko natjecanje u FUTSAL-u za djevojčice za osnovne škole

Obavještavamo Vas da će se županijsko natjecanje u FUTSAL-u za djevojčice za osnovne škole, održati u 17. veljače 2017. (petak), u maloj dvorani ŠC Gripe, Osječka 11 u Splitu, s početkom u 8.45 sati.

Županijsko natjecanje u STOLNOM TENISU za mladiće i djevojke za srednje škole

Obavještavamo Vas da će se županijsko natjecanje u STOLNOM TENISU za mladiće i djevojke za srednje škole, održati u prostorijama Stolnoteniskog kluba „Split“, Ulica slobode 16a (nasuprot dvorane Košarkaškog kluba Split) na 1. katu u Splitu, dana 16. veljače 2017. (četvrtak) s početkom u 11.00 sati.

Županijsko natjecanje u STOLNOM TENISU za dječake i djevojčice za osnovne škole

Obavještavamo Vas da će se županijsko natjecanje u STOLNOM TENISU za dječake i djevojčice za osnovne škole, održati u prostorijama Stolnoteniskog kluba „Split“, Ulica slobode 16a (nasuprot dvorane Košarkaškog kluba Split) na 1. katu u Splitu, dana 16. veljače 2017. (četvrtak) s početkom u 09.00 sati.

Županijsko natjecanje u ŠAHU za dječake i djevojčice za osnovne škole

Županijsko natjecanje u ŠAHU za dječake i djevojčice za osnovne škole, održati u prostorijama Šahovskog kluba Mornar, Šimićeva 52-54 (između dviju bolnica) u Splitu, dana 15. veljače 2017. (srijeda) s početkom u 09.00 sati.

Županijsko natjecanje srednjih škola u BADMINTONU za mladiće i djevojke

Obavještavamo Vas da se, zbog nemogućnosti nastupa SŠ A.M. Karamaneo iz Visa, županijsko natjecanje u BADMINTONU za mladiće srednjih škola neće se održati, pa se Komercijalno-trgovačka škola iz Splita smatra županijskim pobjednikom u kategoriji mladića te je automatski, a zajedno s V. Gimnazija V. Nazor iz Splita u kategoriji djevojaka, stekla pravo nastupa na poluzavršnom natjecanju ispred naše županije.

O samoj obavijesti za poluzavršno natjecanje, škole će biti pravodobno obavještene.